6 Fysiotherapie

De fysiotherapeut is de expert in houding en beweging. Met zijn kennis en kunde helpt de fysiotherapeut u bij het voorkómen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten aan –zoals het in medische termen heet- het bewegingsapparaat. U krijgt altijd zorg op maat. Passend bij uw persoonlijke situatie en gericht op het doel dat u wilt bereiken.

Het menselijk lichaam is een knap en georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, fietsen, sporten het zijn vaak vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Als het lichaam even niet meewerkt. Degene die daar alles van afweet, is de fysiotherapeut: de specialist in beweging. Bij FysioNU kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen.

FysioNU biedt aan een brede doelgroep een ruim pallet aan zorg: gericht op cure (herstel), care (preventie) en een actieve leefstijl.
Binnen ons team beschikken we over een ruim aanbod aan verbijzonderingen en aandachtsgebieden.
U kunt bij ons terecht of het nu gaat om een sportblessure, klachten opgedaan tijdens uw werk, klachten vanwege een operatie, ongeval, overbelasting, ziekte of een '"verkeerde" beweging.
Wij adviseren, behandelen en begeleiden u zodat u zo spoedig mogelijk uw dagelijkse activiteiten, werk en sporten kunt hervatten.
Als specialist in beweging willen we u graag weer in beweging krijgen en houden!