Waarom FysioNU

We verstaan ons vak en willen elke dag maximaal voldoen aan de wensen van de cliënt. FysioNU werkt met zeer gemotiveerde en gespecialiseerde medewerkers. Samen maken we ons sterk voor een optimaal antwoord op uw hulpvraag. Met alle zorgverzekeraars hebben we een contract afgesloten.

Wij hebben een aantal kernwaarden geformuleerd welke de pijlers zijn van FysioNU.

Onze patiënten
U krijgt onze volledige aandacht, want u staat bij ons centraal. We luisteren naar uw hulpvraag en zorgen voor de snelste route naar herstel.

Onze fysiotherapeuten
Wij verstaan ons vak, zijn gespecialiseerd, werken onderling samen in kernteams (wervelkolom, knie, schouder, bekken, sport, kinderen, chronische zorg) en werken elke dag met passie aan uw herstel.

Onze partners in de zorg
Dankzij ons succesvolle netwerk met huisartsen, specialisten, psychologen en andere zorgverleners bieden wij net iets meer: snel een aanvullend overleg, advies, diagnostiek of behandeling.

Ons aanbod
We hebben zowel reguliere fysiotherapie als de meeste specialisaties in huis en leveren cure, care en preventie en altijd bij u in de buurt. Zowel bij algemene klachten als bij een specifieke zorgvraag hebben wij de kennis in huis.

Onze praktijk
We zijn een goed georganiseerde, proactieve en dynamische praktijk die voldoet aan de meest actuele kwaliteitseisen. FysioNU is al verschillende jaren Pluspraktijk voor de zorgverzekeraars die dit label voeren.

Openingstijden FysioNU:

maandag 07.00 uur tot 20.30 uur
dinsdag 07.30 uur tot 21.00 uur
woensdag 07.00 uur tot 19.30 uur
donderdag 08.00 uur tot 18.00 uur
vrijdag 07.00 uur tot 18.00 uur
zaterdag 08.30 uur tot 12.00 uur