Bel ons op: +31 (0)55 - 522 5553

Kinderen: sport en orthopedie

 Elke patiënt verdient de beste zorg. Hiervan zijn we ons elke dag bewust en we zetten ons daarom met professionaliteit en passie in om op zoek te gaan naar de beste en snelste oplossing voor de hulpvraag van uw (sportende) kind.

  • De unieke aanpak van FysioNU 
Wij hebben een grote expertise opgebouwd in de behandeling van kinderen met orthopedische en sportgerelateerde klachten in Apeldoorn. Onze aanpak is dat de kinderfysiotherapeuten nauw samenwerken met de sportfysiotherapeuten en manueel therapeuten van ons team. We hebben een goede relatie en werken nauw samen met de specialisten van Gelre Apeldoorn (orthopeden, kinderartsen en chirurgen) en stemmen de therapie hierop af.
Daarnaast maken we deel uit van een netwerk van sportclubs en huisartsen en werken we samen met ervaren fysiotherapeuten in academische ziekenhuizen. Zo kunnen we elk kind de beste zorg leveren.

De aanpak van FysioNU voor kinderen met orthopedische en sportgerelateerde klachten:
een specialistische en persoonlijke aanpak gericht op het verhelpen van de klacht en het weer kunnen bewegen en sporten op een zo hoog mogelijk niveau.
In eerste instantie wordt uw kind door een kinderfysiotherapeut gezien omdat veel klachten kindspecifiek zijn. Vaak is er daarna een behandeltraject met onderlinge samenwerking van kinder- en sportfysiotherapeut en indien nodig is er inzet van de manueel therapeut en overleg met de verwijzers. Het laatste traject om te komen tot (top)sport niveau wordt vaak verzorgd door de (sport)fysiotherapeut.
Routing kinder-sportfysiotherapie Apeldoorn