Bel ons op: +31 (0)55 - 522 5553

Fysio Online

Met Mijn Fysio Online combineert u behandeling in de praktijk met werken aan uw gezondheid via online oefeningen. Het geeft u de mogelijkheid om contact te hebben met de fysiotherapeut en te werken aan je gezondheid op de plaats en het tijdstip wanneer u dat uitkomt.
Marloes van Bussel, Anja Dijk, Linda Boeve en Marieke van Dronkelaar zijn hierin geschoold.
Mijn Fysio Online FysioNU Apeldoorn
  • Een vernieuwende vorm van fysiotherapie
Meer invloed op uw behandeling en fysiotherapie zonder dat u daarvoor (altijd) de deur uit hoeft: dat kan met Mijn Fysio Online. Deze vernieuwende vorm van fysiotherapie is er voor consumenten die weten wat ze willen en hun eigen verantwoordelijkheden durven te nemen.

  • Hoe werkt het?
Als u klachten heeft, krijgt u eerst een uitgebreid intakegesprek. Daarin bespreekt u uw klachten met de fysiotherapeut. Samen stelt u een behandelplan op.

  • 3D- animaties
Aansluitend coacht de fysiotherapeut u deels via internet: op Mijn Fysio Online zet hij gedurende het behandeltraject steeds nieuwe oefeningen online klaar in de vorm van duidelijke 3D-animaties. Daarnaast geeft hij informatie en adviezen over uw klacht.

  • Direct contact met uw eigen fysiotherapeut
U kunt ook online contact leggen met uw eigen fysiotherapeut. U kunt vragen direct stellen zonder te hoeven wachten tot een volgende afspraak in de behandelkamer. Tussendoor heeft u nog een keer live contact met uw fysiotherapeut in de praktijk en u sluit het traject ook weer sámen af in de praktijk. U heeft altijd de mogelijkheid om samen met uw fysio te beslissen dat voortzetting van de behandeling in de praktijk beter is. Mijn Fysio Online is een beveiligde website waar u alleen met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord kunt inloggen.

  • Voor wie beschikbaar?
Mijn Fysio Online is nu voor u beschikbaar wanneer u: Pijn Apeldoorn
* last hebt van klachten in uw onderrug
* aanvullend verzekerd bent voor ziektekosten via VGZ, Univé of IZA; de vergoeding is afhankelijk van de polisvoorwaarden
* aanvullend verzekerd bent bij Menzis of Anderzorg en u wilt laten behandelen bij een Menzis TopZorg-praktijk