Bel ons op: +31 (0)55 - 522 5553

BigMove

BigMove-Apeldoorn is een uniek en multidisciplinaire aanpak van uw huisarts, het psychologencentrum in Apeldoorn en FysioNU. Marieke van Dronkelaar, Tamar Dijkstra en Jelle Diebels verzorgen de fysiotherapeutische begeleiding van BigMove.

De combinatie van begeleiding door de psycholoog, huisarts en de trainingen bij de fysiotherapeut en een aanpak vanuit een duidelijke visie op gezondheid is van bewezen toegevoegde waarde als u zelf wilt werken aan uw gezondheid.
Wat is BigMove

Het BigMove 2e lijns GGZ-programma maakt het mogelijk om in een behandeling van zes maanden:

* met plezier in actie te komen,
* uw eigen kracht te (her)ontdekken,
* uw klachten te overwinnen
* en u gezonder te voelen!
 
  • Voor wie is BigMove?
BigMove is voor patiënten die te maken hebben met psychische klachten zoals depressie, somberheid, angst en/of eenzaamheid. Vaak hebben deze mensen ook andere klachten, zoals suikerziekte, chronische pijn, overgewicht, slapeloosheid en/of hart- en vaatziekten. Herkent u dit? Dan is BigMove iets voor u.

  • Hoe werkt BigMove
In het BigMove-programma kunt u op een plezierige manier uw eigen kracht (her) ontdekken en aan uw gezondheid werken:
Om te beginnen heeft u een intakegesprek met de BigMove-psycholoog om een goed beeld te krijgen van uw klachten. De psycholoog helpt u bij het bepalen van uw persoonlijke (gezondheids)doelen.
Tijdens de behandeling heeft u in totaal 6 persoonlijke gesprekken met de psycholoog.
Daarnaast komt u gedurende 6 maanden wekelijks in een groep bij elkaar om met de fysiotherapeuten van FysioNU aan uw doelen te werken. Wat uw klachten ook zijn, bij BigMove kunt u op uw eigen niveau en met plezier bewegen en bezig zijn met uw gezondheid.
Uw huisarts kijkt van tevoren of BigMove bij u past, en houdt samen met u de voortgang in de gaten.

  • Wat kost BigMove
Voor BigMove geldt geen eigen bijdrage maar wel het wettelijke verplichte eigen risico (het eigen risico geldt voor alle zorg uit het basispakket zoals ziekenhuisopname, specialisten en medicijnen. Alleen de huisarts valt hier niet onder.)
Hoe kunt u zich aanmelden?

U kunt zich telefonisch aanmelden 055-5225553 of mailen naar info@fysionu.nl. Om deel te kunnen nemen aan het programma is een verwijzing van uw arts nodig.

links:

www.bigmove.nu
Psychologencentrum