Bel ons op: +31 (0)55 - 522 5553

Vernieuwend congres kinderfysiotherapie

Vernieuwend congres kinderfysiotherapie

De congrescommissie van de NVFK (Landelijke Vereniging Kinderfysiotherapie) organiseert ieder jaar 2 congressen/ symposia. Onze kinderfysiotherapeut MSc. Ellen Hemler zit in deze commissie. Het afgelopen jaar is daarvoor een nieuw concept bedacht en met succes uitgevoerd. N.a.v. evaluaties van voorgaande congressen werden de sprekers en bezoekers op diverse manieren fysiek dichter bij elkaar gebracht en was er vooraf een uitgebreide, moderne campagne met gebruikmaking van diverse media, zoals bloggen, FaceBook, Linkdin, etc.

Op 4 november 2016 werd het NVFK congres "UPDATE to UPGRADE" georganiseerd in “De Fabrique” in Utrecht, een hippe, inspirerende omgeving, voor een veranderende beroepsgroep. We lieten een teaser als aankondiging van het congres maken en stuurden die via diverse kanalen: https://www.youtube.com/watch?v=0u36yu5XJf4 (geluid aan!)

En er werd geblogd oa. over het nieuwe concept: https://www.youtube.com/watch?v=DshGTC95fVQ

De deelnemers aan het congres kwamen met het nieuwe concept “Meet the Expert” direct in gesprek met experts, kregen kennis op maat en konden naar hartenlust kiezen en wisselen tussen de sessies. Met 5 experts, 3 plenaire sprekers en parallelsessies, zijn er ruim 30 sprekers voorbij gekomen. Het splinternieuwe en gewaagde concept werd verrassend positief ontvangen! Ook de presentatievorm van de dagvoorzitter was vernieuwend en sprak de bezoekers enorm aan. De beoordelingen lagen gemiddeld op ruim een 8! Er zijn veel verzoeken om op deze manier verder te gaan. En dat gaan we dan ook doen!

Overtuig jezelf van de sfeer van de dag met de after movie: https://youtu.be/uKQShjbXGOc

Mogelijk inspireert dit anderen ook om gedurfd nieuwe wegen in te slaan!

« Terug naar het nieuwsoverzicht