Bel ons op: +31 (0)55 - 522 5553

Laurens Oling fiets in 2014 voor Amref Flying Docters in Kenya

Laurens is samen met team Apeldoorn hard aan het trainen om in 2014 de wereld een beetje mooier te maken.
Hij fietst in oktober in zes dagen ongeveer 375 kilometer om het goede doel: Flying Docters te ondersteunen.
Zie de website.

AMREF Flying Doctors werkt aan een gezond Afrika! Jíj kunt helpen door team Apeldoorn te sponsoren!

AMREF in het kort
AMREF Flying Doctors is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor een betere gezondheid in Afrika. AMREF wil dat een goede gezondheid voor alle Afrikanen toegankelijk wordt. AMREF werkt samen met de lokale bevolking, voert lobby en overleg met instanties en regeringen.

Hoe werkt AMREF?
Belangrijke onderdelen van het werk van AMREF: voorlichting, preventie, opleidingen, trainingen en onderzoek. Een heel bekend onderdeel van het AMREF-werk is Outreach: met kleine vliegtuigen worden specialisten naar afgelegen plaatsen vervoerd om daar te opereren en tegelijkertijd het lokale zorgpersoneel op te leiden. Tijdens de Kenya Classic bezoek je diverse projecten van AMREF.

AMREF weet de weg
AMREF is van oorsprong een Afrikaanse organisatie, meer dan 97% van alle medewerkers zijn Afrikanen. Alle AMREF-projecten en AMREF-programma’s worden ontwikkeld en uitgevoerd door mensen die hun wortels hebben in lokale gemeenschappen en die alle tradities en gebruiken heel goed kennen. AMREF heeft ruim 50 jaar ervaring in Afrika en weet - op alle niveaus - de weg in dit bijzondere continent.« Terug naar het nieuwsoverzicht