Welkom op de website van FysioNUFysioNU is een praktijk voor fysiotherapeutische zorg en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande praktijken van de regio, met zeven vestigingen verspreid over Apeldoorn.
We gaan volop mee met de ontwikkelingen in ons vak. Als grotere organisatie kunnen we daar goed op inspringen. Door op kleinschalige locaties te werken houden we onze zorg persoonlijk, dicht bij u in de buurt en op maat: Fysio anno NU.
U kunt bij ons  snel en direct terecht, ook zonder verwijsbrief van de huisarts. Op verwijzing van uw huisarts/specialist behandelen we ook bij u aan huis.

Iedere patiënt heeft recht op de beste zorg. Voor u betekent dit dat u graag snel inzicht in de aard en de ernst van uw klacht of (sport)blessure wilt hebben.
Daarnaast wilt u snel behandeld worden zodat u uw werkzaamheden, sport, hobby of dagelijkse activiteiten kunt hervatten.
Daarom bieden onze therapeuten u maatwerk op het gebied van behandelen, begeleiden en adviseren van uw klachten.

FysioNU biedt een totaal pakket aan zorg, revalidatie, training, preventie en nazorg.
We hebben specialisten in huis op elk gebied van Fysiotherapie (Manuele Therapie, Bekkenfysiotherapie, Sportfysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Ouderenzorg, Oedeemtherapie, Dry Needling).
U kunt snel bij ons terecht bij nekklachten, rugpijn en bekkenpijn-klachten, sportblessures, acute of chronische pijn, incontinentie klachten, kniepijn, heupklachten, schouderpijn, na een operatie etc.
Of u nu jong bent of ouder, getraind- of ongetraind, FysioNU biedt Fysiotherapie aan een brede doelgroep maar ook aan een ieder met een specifieke zorgvraag. Wij zorgen dat u een afspraak krijgt bij onze specialist op het gebied van uw probleem.

FysioNU: topzorg bij u in de buurt.